21/07/2024

Ege Gazetesi

Ege'nin Haber Portalı

Bodrum’un Gözde Projesi Velux Yalıkavak Muhteşem Bir Gecede Görücüye Çıktı

Bodrum’da, 18 rezidans ve 65 özel villadan oluşan Velux Yalıkavak’ın proje lansmanı görkemli bir gecede gerçekleşti. Cemiyet hayatından yoğun katılımın olduğu etkinlikte, ünlü Piyanist Kerem Görsev orkestrasıyla sahne alarak misafirlere gün batımında keyifli bir dinleti sundu.

Velux Yalıkavak’ın proje alanındaki havuz başında gerçekleşen tanıtım kokteylinde proje ortaklarından Ata Yıldız Grup Kurucu Ortağı Selahattin Yıldız, Fırat Life Style Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Fırat, Ata Yıldız Grup Kurucu Ortağı Bahattin Atalay ve Fırat Life Style COO’su Ahmet Fırat misafirlere ev sahipliği yaptı. Cemiyet hayatından ise Emel Ayaydın, Banu Akçal, Zeynep Germen, Aysel Akçay, Meral Yazıcı, Şule Argüder, Zafer Kozanoğlu, Nergis Pekuysal ve Enis Pekuysal geceye katılım sağlayan konuklar arasındaydı.

Projenin tamamı deniz manzarasına sahip olan konutlardan oluşurken, M blokta yer alan malikane de lansman kapsamında örnek daire olarak ziyarete açıldı. Oldukça konforlu olduğu görülen 583 metrekarelik malikane misafirlerden tam not aldı.