27/07/2024

Ege Gazetesi

Ege'nin Haber Portalı

Bodrum Çağdaş Sanat Fuarı 2. Edisyonu ile 23 Ağustosta Kapılarını Tekrar Açıyor

Herodot Kültür Merkezi, bu sene ikincisi gerçekleşecek olan Bodrum Çağdaş Sanat Fuarı ‘Contemporary Art Fair’ ile sanata ev sahipliği yapacak.
Bodrum Belediyesi, Bodrum Belediye AŞ, Bodrum Su Altı Arkeoloji Müzesi, BODTO, MİTSO, BODER destekleri ile DEMOS Fuarcılık tarafından düzenlenen Bodrum Çağdaş Sanat Fuarı’nın 2. Edisyonu, 23 Ağustos 2022’de Herodot Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan prömiyer ve kokteyl ile tekrar sanatsevereler ile buluşuyor.
Dünyanın önde gelen galeri, sanatçı, kurum ve kuruluşlarını Bodrum’da sanatseverlerle iki edisyonda bir araya getirmeyi hedefleyen ve ilk edisyonu temmuz ayının başında gerçekleşen fuarın ikinci edisyonu, 23 Ağustos-28 Ağustos 2022 tarihlerinde; yaklaşık 60 galeri, yurt içi ve yurt dışından 500 sanatçı, koleksiyonerler ve sanatseverleri ağırlayacak.
Dünyadaki çağdaş sanat fuarları arasındaki rekabette yerini güçlendiren Bodrum Çağdaş Sanat Fuarı; klasik, modern ve çağdaş sanatçıların resim, heykel ve enstalasyon çalışmalarının yanı sıra plastik ve görsel sanatlara ilişkin üretim ve canlı performansları da kapsıyor.